Autoforsikring 2017-06-28T10:23:06+00:00

Vi er overbeviste om, at vores autoforsikringer er nogle af de bedste og billigste på markedet.  
Du kan tegne en ansvarsforsikring alene eller en kombineret ansvars- og kaskoforsikring.

Ansvarsforsikring, dækker, hvis der sker skade på andre personer, andre biler eller ting.

Kaskoforsikring, dækker skade på den forsikrede bil, herunder skader ved fx. sammenstød, brand, tyveri, hærværk og glasskader.

Ekstraudstyr, alt udstyr, der er monteret efter, at bilen er indregistreret 1. gang er ekstraudstyr. Ekstraudstyr kan eks. være: Fælge, spoilere, stereoanlæg og kommunikationsanlæg.
Kaskoforsikringen omfatter eftermonteret udstyr for kr. 20.000,- og der kan tegnes en tillægsdækning, hvis du har monteret yderligere ekstraudstyr.

Krisehjælp, såfremt en skade omfattet af en af vore forsikringer påvirker dig eller din familie så hårdt, at du/I har brug for krisehjælp efter fx. en storbrand eller en trafikulykke, ser vi det som noget helt naturligt, at forsikringerne også dækker udgifter til dette.

Tilvalg
– Friskade

  • Det er uden betydning for forsikringspræmien, om din bil har anhængertræk eller ej
  • Vejhjælp kan tilkøbes til dækningen på bil, motorcykel og campingvogn.
  • Hvis du bliver udsat for en skade der påvirker dig eller din familie så hårdt, at du/I har brug for krisehjælp efter fx. et færdselsuheld , ser vi det som noget helt naturligt, at forsikringerne også dækker udgifter til dette.

Motorcykel, du kan tegne en ansvarsforsikring alene eller en kombineret ansvars- og kaskoforsikring.

Ansvarsforsikringen dækker, hvis der sker skade på andre personer, andre biler eller ting.

Kaskoforsikringen dækker skade på den forsikrede motorcykel herunder skader ved fx. sammenstød, brand, tyveri, hærværk og glasskader. Motorcyklens kaskopræmie beregnes altid på baggrund af handelsværdien og ikke på baggrund af en nyværdi, motorcyklen havde engang.

Ekstraudstyr, alt udstyr, der er monteret efter, at motorcyklen er indregistreret 1. gang er ekstraudstyr. Ekstraudstyr kan eks. være: Skørtesæt, stereoanlæg og kommunikationsanlæg.
Kaskoforsikringen omfatter eftermonteret udstyr for kr. 10.000,- og der kan tegnes en tillægsdækning, hvis du har monteret yderligere ekstraudstyr 

Knallert, ansvarsforsikringen er lovpligtig.

Den dækker det ansvar, du kan pådrage dig for skader, som du forvolder på andre mennesker og deres ting, når du bruger knallerten.
Udover lovpligtig ansvarsforsikring, kan IDL Forsikring også tilbyde at kaskoforsikre din EU-knallert.

Campingvogn, teltvogn, trailer og hestetrailer, for nogen er camping en yndet ferieform, og for andre er det at campere blot ensbetydende med, at man har et sted, hvor man kan koble af i weekenden. Fælles for campisterne er, at det er en livsstil.
I IDL Forsikring kan vi tilbyde at kaskoforsikre din campingvogn til en af markedets måske mest konkurrencedygtige priser.

Udover selve campingvognen forsikrer vi også dit fortelt, hvad enten det er et sommer- eller vinterfortelt, ligesom vores campingvognsforsikring naturligvis indeholder en indbodækning, og en særlig dækning under kørsel i udlandet.